1o Φεστιβάλ Παιχνιδιού στην Καβάλα

Κυριακή 28 Μαΐου 2017




Παρά τα περίεργα γυρίσματα του καιρού κατά τη διάρκεια του 1ου Φεστιβάλ Παιχνιδιού που πραγματοποιήθηκε στις 25 και (26) Μαΐου 2017 στην όμορφη Καβάλα μας,  το κέφι όλων παρέμεινε αμείωτο. Τι και αν ο ήλιος χάθηκε, αν η βροχή πότισε ό,τι βρέθηκε στο διάβα της, εμείς βρήκαμε και πάλι τον τρόπο να διασκεδάσουμε με την ψυχή μας: τραγουδήσαμε, χορέψαμε, παίξαμε…. και, στο τέλος, φτιάξαμε με τα παιδιά το δικό μας κουκλοθέατρο!

Αφού είπαμε δυο λόγια για την ιστορία του θεάτρου και για τα πιο γνωστά είδη κουκλοθέατρου, επιλέξαμε το αγαπημένο μας παραμύθι, σχεδιάσαμε τους ήρωες, χρωματίσαμε το φόντο, κόψαμε και κολλήσαμε το κάθε τμήμα της κατασκευής και, μόλις τη συναρμολογήσαμε, προβάλαμε με χαρά και υπερηφάνεια τη θεατρική μας παράσταση.

Τίποτα από όλα αυτά δεν θα είχε όμως συμβεί, αν ο συνδετικός μου κρίκος, οι διοργανωτές της δράσης, δεν μας είχαν φέρει κοντά. Σας συγχαίρω, λοιπόν, και πάλι για αυτή σας την πρωτοβουλία και σας εύχομαι ολόψυχα του χρόνου, στο 2ο Φεστιβάλ Παιχνιδιού, να υλοποιήσετε όλα όσο σχεδιάζετε και ακόμη περισσότερα.

Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τον κύριο Παναγιώτη Παπάζογλου για την εμπιστοσύνη που μας έδειξε και του εύχομαι υγεία, ευτυχία και δημιουργικότητα!



Share This Post

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου